top of page
IMG_5064_edited_edited.jpg

Zakelijk
Workshops
Ervaringen


 IEDEREEN IS WELKOM !!

Bij BouksCoaching is iedereen welkom die  wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Aarzel niet en neem contact met mij op. 

Tarief

Een individuele sessie:

maximaal anderhalf uur  

100,00 euro 

Er kunnen ook trajecten afgesproken worden van 3 of meer sessies.

Wil je met meerdere mensen komen? Bijvoorbeeld met je team als teambuilding of teamuitje? Ook dat kan. Neem contact met mij op dan bespreken we met elkaar de wensen en mogelijkheden.

Workshops

Voor iedereen die meer wil weten over coachen met paarden of die overweegt om zelf een coachtraject te starten bij mij, organiseer ik workshops.

Volg mij hiervoor op social media.

Zakelijk Workshops Ervaringen: Over
IMG_4543_edited.jpg

Ontdek de kracht van teamcoaching met paarden

Medewerkers aan boord houden is van groot belang. Mensen die met plezier naar hun werk gaan, die het gevoel krijgen dat ze er echt toe doen en gezien worden binnen het team en de organisatie zullen zich meer betrokken voelen bij wat ze doen. Door oprechte aandacht te geven aan de teamleden en te investeren in onderlinge communicatie en samenwerking zal de tevredenheid van medewerkers toenemen. Dit alles zal zeker een positieve bijdrage leveren aan het verminderen van ziekteverzuim, het behoud van (tevreden)medewerkers en de stabiliteit van het team/bedrijf.

Investeren in wat je hebt en wilt behouden is zo gek nog niet

Teamcoaching met PK (paardenkracht) Samen met 1 of 2 paarden gaan we kijken naar het team. Hoe wordt er gecommuniceerd binnen het team? Loopt het team ergens tegenaan? Wat gaat er al heel goed en wat kan nog beter? Hoe verloopt de samenwerking, hoe is de verbinding tussen de teamleden onderling? Komen alle kwaliteiten tot hun recht? Hoe zit het met de waarden binnen het team? Middels een aantal individuele en teamopdrachten wordt dat op een vriendelijke manier zichtbaar. 

Teamcoaching met PK, geeft zelfinzicht bij elk teamlid, laat zien hoe de verbindingen tussen de teamleden zijn en hoe het team als kudde beweegt.

Buiten, in de weilanden en met alle elementen uit de natuur gaat het team, onder begeleiding van een coach en een paard, met elkaar aan de slag. De toegevoegde waarde van paarden zult u snel merken. Paarden zijn sensitief, eerlijk (hoe confronterend dat soms ook is), in het “hier en nu” en nog veel meer. Er wordt tijdens de sessie niet op het paard gezeten, ervaring met paarden is niet nodig en als er iemand bang is voor paarden dan vinden wij daar een oplossing voor. Ieder teamlid kan meedoen.

Het is weer eens iets anders dan een teambespreking/building binnen aan de vergadertafel.

De teamsessies kunnen uit verschillende programma’s bestaan die op uw wensen afgestemd worden. Er kan gekozen worden voor coaching van een dagdeel, een hele dag of voor een uitgebreide begeleiding van meerdere dagen verdeeld over een aantal maanden.

Individuele coachsessies met of zonder paarden is natuurlijk ook altijd een optie.

Een breed aanbod aan mogelijkheden om uw team te versterken en een mooie ervaring te geven!

Contact
Zakelijk Workshops Ervaringen: Welkom

Ervaringen


Wat een indrukwekkende sessie heb ik mogen ontvangen van Boukje en Capri.
Eigenlijk was het zo overweldigend dat erover schrijven niet weergeeft
hoe bijzonder het was. Van al het werk dat ik heb gedaan ging dit het
diepst en dicht naar de kern op zo'n liefdevolle pure wijze. De
begeleiding van Boukje, open en oordeelloos en natuurlijk de energie van Capri.

De dagen daarna voelde ik dat het door werkte, fysiek in mijn hoofd en
emotioneel.  Ik kreeg meer inzichten en een nog meer stevig gevoel van
er mogen zijn.
Er zit meer en ik kom zeker terug! Dank lieve 'helers' Boukje en Capri.

Angelique

Dank lieve Boukje voor deze bijzondere ervaring! Het voelt alsof ik door Capri weer dichter bij mezelf en m'n gevoel ben gekomen en wat meer vertrouwen heb. Echt heel speciaal.

Saskia

Boukje is een fijne coach. Ze straalt veel rust en vertrouwen uit. 

Bij de sessies die ik van haar heb gekregen voelde ik mij erg op mijn gemak en ik had het gevoel dat we 't samen deden. Ze stond naast mij en zonder oordelen stond zij voor mij klaar. Ze liet zich echt leiden door wat het paard aangaf.

De sessies hebben mij mooie inzichten gegeven. Vooral dat ik in mijn lichaam spanning weg voelde vloeien toen het paard mij ging beschermen, vond ik magisch. 

Dank je wel Boukje en Erona.

Petra

Zakelijk Workshops Ervaringen: Recensies
bottom of page